Dagdrivarn Extra Evalia
MyCatDNA STAM BILDER Bildstam
Evalia söker ett nytt trevligt sällskaps hem. Hon är kastrerad, 3 år gammal. Hör av dig med en presentation av familjen så får ni veta mer. Fler bilder på henne finns i hennes album här på sidan.
PitaPata Cat tickers

Dagdrivarn HoochieCoochieMan
MyCatDNA STAM BILDER Bildstam
Mannis söker ett nytt trevligt sällskaps hem. Han är kastrerad, 2 år gammal. Mannis behöver stor yta att röra sig på, en rejäl kattgård. Beroende på var du bor och vem du är kan utevistelse fritt möjligen vara aktuell, då Mannis verkar behöva röra sig mycket. Hör av dig med en presentation av familjen så får ni veta mer. Fler bilder på honom finns i hans album här på sidan.
PitaPata Cat tickers

MellyMoo MoMo Of-Ivys-Children
MCCats STAM BILDER Bildstam
Melly har varit kastrat sen 2019-05-14, jag hade hoppats att hon skulle kunna bo kvar här och åldras ihop med mig. Men hennes vikt har fullkomligt exploderat, hon mår verkligen inte bra och behöver komma till någon som har tid att aktivera henne, gå på promenader, ge henne en mer kalorifattig kost vilket inte fungerar här med kattungar regelbundet och fertila honor som behöver mer kaloririk mat. Jag vill att det skall bli absolut rätt hem så är du intresserad, hör av dig med en ordentlig presentation.

Rätt hem är av absolut största vikt.
PitaPata Cat tickers