Information Fodervärd


Scrolla ner under texten nedan för att se katter som behöver komma ut på foder!
Fodervärdar sökes
Vem kan passa att vara fodervärd?
· Kanske du som älskar katter, men inte har något intresse för utställningar eller framtida avelsarbete utan funderar på att köpa en hona och sedan kanske ta en kull kattungar för att det är gulligt eller för att du/barnen vill uppleva detta livets under en gång. Det finns alltför många som köper en hona och tar en kull kattungar utan att veta så mycket om stamtavlor, tester ,sjukdomar och sånt. Här kan en foderkatt där allt som rör aveln sköts av en kunnig uppfödare vara ett alternativ.

· Eller du som känner dig nyfiken på utställnings-delen och kanske har uppfödarplaner. Att vara fodervärd gör att du får prova på allt detta. De katter som sätts ut på foder är av bra kvalitet och utställningar kan därför bli riktigt skoj. Du får också möjlighet att testa vad kattuppfödning innebär på gott och ont med stöd av en mentor.

· Det kan förstås finnas andra skäl till att bli fodervärd -Kanske har du köpt en katt i en tidigare kull och vi redan känner varandra?

· Du bor inte längre bort än ca 1 timmas bilfärd ifrån Göteborg?

Om du är intresserad att vara fodervärd, skicka en presentation till: info@dagdrivarn.se

Mea Spes Nova of MCFP
Smeknamn: Nova
Färg: Svartsköldpaddstigré (f 23)
Kloner: 0 %
COI: 0 %
Genetisk Variation: ?
Anlag:
A/A -
Homozygot agouti D/D -
Bär ej dilution Vitfläck: KIT: N/N
Blodgrupp: N/N (A)
STAM BILDER HISTORIA
MyCatDNA Testresultat


Det är med stor tvekan men också insikt om att det är nödvändigt som jag söker fodervärd till Nova
Nova är en liten tös men mycket stor personlighet mot människor är hon fantastisk man får göra nästan vad som helst med henne.
Tyvärr ser hon sig själv som ett enormt lejon med stor kampvilja, vilket ställer till det en del. Detta i kombination med att hon inte pratar "katt" så bra.
Hon och hennes syster togs från mamma redan vid 6 veckors ålder, bonden i USA sa på gammalt bondmaner att antingen flyttar de i dag eller så....
Givetvis tog man tillvara på dessa två fantastiska töser, men resultatet har blivit att de pratar människa rätt bra men prata katt är det värre med och det leder till missförstånd och konflikter.

Då Nova är värd sin vikt i palladium, behöver fodervärden vara helt rätt det är viktigt att det känns väldigt bra såväl för dig som för mig.
Är du intresserad, tveka inte att höra av dig så att vi kan lära känna varandra. Hör av dig med en presentation och läs gärna informationen först så att du vet att detta är något för dig.